Pokémon Go-achtige mobile-game Jurassic World Alive aangekondigd 

Pokémon Go-achtige mobile-game Jurassic World Alive aangekondigd 2018-03-07T13:59:37
Aankomende lente kan je op zoek gaan naar dinosauriërs in je eigen omgeving. De Canadese ontwikkelaar Lubia komt namelijk met een Pokémon Go-achtige game, maar dan in de wereld van Jurassic World!

Universal heeft een nieuwe mobile game aangekondigd genaamd Jurassic World Alive. De game is vergelijkbaar met Pokémon GO en laat spelers de echte wereld verkennen op zoek naar monsters, in dit geval dus dino’s. De exacte dag waarop Jurassic World Alive lanceert is nog niet bekend, maar iedereen kan zichzelf wel alvast registreren.

Jurassic World

In plaats van het vangen van de dino’s, verzamel je In Jurassic World Alive DNA door naar ze toe te vliegen met drones. Hoe dit in beeld gebracht gaat worden is nog niet bekend. Het zal heel tof zijn als je op je mobiele scherm omhoog kan vliegen.

Met het verzamelde DNA kan je vervolgens de dino klonen en je kan zelfs DNA van verschillende dinosauriërs combineren om nieuwe creaties ter wereld te brengen. Deze dino’s kan je onderling laten vechten of tegen dino’s van anderen, óf je kan een selfie maken met je nieuwe vriend.

Jurassic World

Jurassic World Alive wordt momenteel ontwikkeld door de Canadese studio Ludia. Zij hebben laten weten dat bij de lancering van de game er al meer dan honderd dino’s zullen zijn om te ontdekken. De ontwikkelaar is van plan de game regelmatig te updaten met nieuwe dinosauriërs.

We hopen voor Lubia en Universal dat de lancering van Jurassic World Alive soepeler gaat verlopen dan die van Pokémon GO. De game is zowel te spelen op Android als iOS-apparaten.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord