Japatrees' Helpdesk: Final Fantasy Versus XIII 

Japatrees' Helpdesk: Final Fantasy Versus XIII 2013-02-19T16:21:53
Het weekend zit er weer op, alles is weer open for business en dus ook de Japatrees’ Helpdesk! Er waren weer genoeg aanvragen waar de japanoloog in spe zich over kon buigen en heeft er eentje uitgekozen om grondig te behandelen...

Onze trouwe PU-lezers hebben weer genoeg Japans geneuzel bij mij aangekaart, maar eentje sprong er toch tussen uit: de laatste nieuwe trailer van Final Fantasy Versus XIII! Ik hoorde de smeekbedes van orangemic en Carestless aan en besloot om maar eens lief te zijn voor een keer. Ik heb mijn uiterste best voor jullie gedaan om het Japans te verstaan, te ontcijferen en te vertalen naar het Nederlands, dus kijken zullen jullie! Asjeblieft?

Dat was het dan weer. Graag wil ik binnenkort een previewtje van een vrij besproken game van Japanse aard doen, maar daar zullen jullie nog effe op moeten wachten. In de tussentijd, probeer me maar kapot te gooien met andere suggesties! Wie durft eens met een echte uitdaging aan te komen? It’s on, bitches!

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord