Is Stefanie Joosten misschien betrokken bij Kojima's Death Stranding

Is Stefanie Joosten misschien betrokken bij Kojima's Death Stranding? 2017-04-04T13:34:55
Sommige antwoorden zijn zo verdacht, daar moet gewoon iets achter zitten. Zo nu ook Nederlandse actrice Stefanie Joosten, bekend als Quiet uit Metal Gear Solid V, die geruchten over haar betrokkenheid bij de nieuwe game van Kojima niet bevestigt of ontkent.

Stefanie Joosten was, net als wij, het weekend van 25 en 26 maart te gast bij Dutch Comic Con. Ze was hier aanwezig om de nieuwe Nederlandse sci-fi/fantasy film REKINDLE te promoten, waar ze de hoofdrol in speelt. Toch kon iemand uit het publiek het niet laten om haar een vraag te stellen over Death Stranding, de mysterieuze nieuwe game van Kojima. Er gaan namelijk geruchten dat ze betrokken is bij het project. 

De geruchten ontstonden nadat Joosten samen met Kojima en een aantal leden uit het ontwikkelingsteam van Death Stranding aanwezig was op een Horizon Zero Dawn-evenement. Ook droeg Hideo Kojima tijdens de laatste aflevering van HideoTube een pet met daarop het logo van Stefanie Joosten. Het kan natuurlijk allemaal toeval zijn, maar het antwoord van de actrice op de vraag of ze een rol in Death Stranding heeft wekt alleen maar meer vragen op.

Haar enige reactie was namelijk een glimlach met de woorden 'Ik kan er helaas niks over zeggen', wat het gerucht dus niet bevestigt of ontkracht. 'Ik kan er helaas niets over zeggen' is iets wat je als reactie geeft als je een Non Disclosure Agreement hebt getekend en dus contractueel niets over een bepaald project mag vertellen. Haar reactie kan natuurlijk ook gewoon een marketingtruc zijn om haar naam in de media te krijgen en een mogelijkheid tot betrokkenheid bij het project open te houden. Zo ja, dan is dat bij deze toch mooi gelukt.

Misschien horen we tijdens de E3 dit jaar meer over het spel en wie er allemaal een rol in speelt. Tot die tijd blijft Joosten er in ieder geval akelig Quiet over. 

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord