IO Interactive werkt aan een nieuwe Hitman game 

IO Interactive werkt aan een nieuwe Hitman game 2019-07-30T10:35:48
In een documentaire die maandag 29 juli op YouTube is verschenen wordt onder andere de toekomst van de Hitman-serie besproken. Volgens de documentaire wordt er naast extra Hitman 2-content ook al aan een derde deel gewerkt.

Maandag 29 juli bracht het YouTube-kanaal Noclip een nieuwe documentaire uit over IO Interactive en de Hitman-serie. Bijna aan het einde van deze documentaire werd de toekomst van de Hitman-serie besproken, en het blijkt dat die best rooskleurig is: Naast nieuwe content voor Hitman 2, wordt er al gewerkt aan een derde game in de serie. Ook zien we dat de ontwikkelaar overweegt om Hitman 3 in afleveringen uit te brengen, zoals ze dat ook bij het eerste deel deden. Waarom ze daar bij het tweede deel niet voor kozen weten we niet, maar uit deze keuze kunnen we opmaken dat het hen niet beviel.

Hitman 2

Nieuwe content voor Hitman 2 en nu al bezig met Hitman 3, wat wil je nog meer? IO Interactive weet het wel: een nieuwe IP! Het team dat in Kopenhagen gevestigd is werkt namelijk aan een nieuw project dat volledig los staat van de Hitman-serie. Tot nu toe heeft IO Interactive vier originele IP’s achter zijn naam staan, dus deze gloednieuwe IP zou de vijfde zijn.

Hakan Abrak, IO Interactive’s CEO heeft hier het volgende over te vertellen:

We are still very much independent. We’re looking into the future with new things. Potentially, new IPs that we might be working on. We’re looking forward to bringing new stuff as well apart from growing Hitman into the world.

Hoewel dit natuurlijk allemaal erg goed nieuws is, heeft het nog geen zin om al te enthousiast te worden. Hitman 2 is nog geen jaar uit, en het maken van een game kost tijd. We zullen dus geduldig moeten zijn, maar het is altijd fijn om te weten dat de toekomst mooie games brengt!

Heb jij Hitman nog niet gespeeld? Check hier de review van Wouter en kom erachter of het iets voor jou is.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord