IMDB plaatst per ongeluk details Spider-Man PS4 

IMDB plaatst per ongeluk details Spider-Man PS4 2017-01-04T14:32:30
Een medewerker bij IMDB heeft vandaag waarschijnlijk een klein foutje begaan: op de website is info verschenen over de aankomende Spider-Man PS4-game. De toevoeging aan de site werd er spoedig weer afgehaald, maar natuurlijk niet voordat iemand het wist te screencappen.

Op IMDB verscheen vandaag een pagina met info over Spider-Man PS4 met onder andere informatie over het plot van de aankomende Spider-Man game. De pagina werd kort na verschijning weer offline gehaald door de Internet Movie Database, maar niet voor Comics Beat een screenshot wist te maken van de plotomschrijving. Die klinkt redelijk geloofwaardig, maar het zou niet de eerste keer zijn dat IMDB er naast zit met onofficiële informatie, dus houd dat zoutvaatje maar bij de hand.

Spider-Man PS4 plot gelekt?

Stan Lee en Steve Ditko staan overigens bij de schrijvers vermeld omdat zij Spider-Man bedacht hebben, ooit in een grijs verleden, dus krijgen zij tot in de eeuwigheid credit voor hun personage. En terecht.

In de plotomschrijving lezen we over Peter Parker die het tegen de Green Goblin opneemt, maar tegelijkertijd zijn leven als getrouwde man moet managen. Een getrouwde Peter Parker met dochter kennen we uit de comic-reeks Renew Your Vows, waarin Annie Parker (de dochter van Peter, obvs) het opneemt tegen de misdaad in New York. Wellicht maakt de dochter van Spider-Man haar opwachting in deze game, maar voordat we dat zeker weten moeten we even wachten op bevestiging van Insomniac zelf. Het zou in ieder geval een zeer originele inslag voor een game zijn, eentje die zelfs bijna haaks op die van de Marvel-film Spider-Man: Homecoming staat (een volwassen Peter in plaats van een scholier), dus we zijn geïntrigeerd!

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord