UPDATE: Iedereen kan NU aan de slag met Star Wars Battlefront beta 

UPDATE: Iedereen kan NU aan de slag met Star Wars Battlefront beta 2015-10-08T16:41:53
Om zeven uur vanavond Nederlandse tijd kunnen we ons nerd-gehalte weer op peil brengen, want de Star Wars Battlefront beta is dan voor iedereen te spelen op PC, PS4 en Xbox One.

Update:

Yes, de beta is nu binnen te slepen! Download hem snel voor PlayStation 4Xbox One of PC

Origineel bericht:

Pak je Stormtrooper-helm, je lightsaber en een gezonde lading snacks er maar bij, want vanaf vanavond kun je jezelf kwijtraken in het universum van Star Wars. Dit kon je al eerder als je de game had gepre-orderd, maar nu kan dus iedereen het lasers laten regenen. Vannacht kregen we via Twitter het volgende te horen: 

Even rekenen, en je krijgt al snel door dat om 7 uur Nederlandse tijd het schietgeweld losbarst. Er zijn in deze beta twee gamemodes te spelen, namelijk Drop Zone en Walker Assault. In Drop Zone vliegen er massaal ontsnappings-pods (je weet wel, vanuit ruimteschepen) naar beneden, en in een match van 8 vs 8 moet jouw team de controle over deze pods zien te veroveren. 

Star Wars Battlefront

Walker Assault is een epische strijd van maar liefst 40 spelers, waarin je als Rebel de gigantische bouwsels (AT-AT’s) van de Empire (je weet wel, de bad guys) moet bombarderen of aan de kant van de Empire er juist voor moet zorgen dat het feestje van de Rebels niet doorgaat. Je zal beginnen op het eerste level en kan het een en ander unlocken, maar wat precies moet je zelf maar ontdekken. Je wilt natuurlijk meteen aan de slag, maar terwijl we wachten op 7 uur vanavond kun je een dikke preview van Jan lezen!

De beta is te verkrijgen op PC (11GB), PlayStation 4 en Xbox One (8GB), en je kunt je hierrrr direct aanmelden, zodat je vanavond niets mist. De open beta is te spelen tot en met 12 oktober, wat lang genoeg moet zijn om te kijken of je de game wilt aanschaffen op de releasedatum van 20 november.

REACTIES (84) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord