Update: 'Hololens devkits kosten 3000 dollar en worden geleverd met Conker game' 

Update: 'Hololens devkits kosten 3000 dollar en worden geleverd met Conker game' 2016-02-29T15:25:04
Website Fortune heeft (per ongeluk) informatie over de Microsoft Hololens devkit gelekt. Het artikel is ondertussen van de site verwijderd, maar als iets eenmaal op het internet staat, dan staat het er voor eeuwig op. In het artikel valt te lezen dat devkits worden geleverd met drie games, waaronder Conker.

Update:

Microsoft heeft de geruchten inmiddels bevestigd. De devkits gaan 3000 dollar kosten en zijn vanaf 30 maart beschikbaar. De devkits zijn alleen beschikbaar in de VS en in Canada. Verder heeft Microsoft een viertal trailers vrijgegeven, waaronder eentje voor Young Conker:

   

Origineel bericht:

De informatie gaat over de devkit, dus niet de consumentenversie. Bij de devkit krijg je drie applicaties die ontwikkelaars moeten stimuleren bij het maken van virtual reality games. De eerste applicatie heet Fragments. In deze applicatie moet je een misdaadmysterie, dat zich afspeelt in je eigen woonkamer, oplossen.

De tweede game heet Roboraid. Deze applicatie stond eerst bekend als Project Xray. Dit is een first-person shooter waarin je een alien-invasie moet stoppen. De aliens stromen letterlijk van alle kanten jouw kamer binnen. Gameplay van Roboraid is hier te zien. De laatste applicatie gaat over Conker, het eekhoorntje van Rare. De gameplay van Conker is afhankelijk van waar je de game opstart. Op deze manier is de gameplay voor alle mensen uniek. Conker en Fragments stonden een tijdje geleden al op de Xbox Store, maar zijn later weer verwijderd.

Conker

De HoloLens devkit is te koop voor 3000 dollar. De pakketten kan je, volgens het artikel op Fortune, vanaf vandaag pre-orderen. De HoloLens devkit komt 30 maart uit. Hoe duur de consumentenversie van dit nieuwe speeltje van Microsoft wordt is nog niet bekend, evenals een eventuele release date. Over dat laatste heeft Microsoft wel laten weten dat het nog een lange tijd kan duren.

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord