Hoe bevallen de eerste beelden van de Sonic the Hedgehog-film? 

Hoe bevallen de eerste beelden van de Sonic the Hedgehog-film? 2019-04-05T16:13:36
De eerste beelden van de Sonic the Hedgehog-film zijn bekeken door een speciaal uitgekozen gezelschap. Zij hebben hun mening over de film de wereld in geslingerd via Twitter.

Iemand moet de eerste zijn; dit geldt voor de eerste persoon op de maan, de eerste mensen die over schrikdraad heen urineerden en dus ook voor hen die als eerst de Sonic the Hedgehog-film hebben kunnen bekijken. Niet dat ze de hele film hebben gezien, maar een select gezelschap kreeg op CinemaCon zowel een reveal van Sonic als van Jim Carrey's personage Dr. Robotnik te zien. En je weet wat dat betekent: mensen hebben er een mening over en maken deze bekend aan de wereld. Wij zochten de beste voor je uit.

                  

                  

                  

Doen deze tweets vermoeden dat de Sonic the Hedgehog-film echt geweldig wordt? Het lijkt eigenlijk alsof de mensen die al iets gezien hebben nogal verward zijn over wat voor film het precies gaat zijn en wat ze er nu eigenlijk van moeten vinden. Het enige wat we kunnen doen is afwachten tot begin 2020 als Sonic the Hedgehog in de Nederlandse bioscopen te zien is...

Over die leaks gesproken, hier check je alles wat er al te zien was over de Sonic the Hedgehog-film. Als we PeterKoelewijn mogen quoten; 'ARGH, SONIC THE HEDGEHOG! WAAROM BESTA JIJ NOG STEEDS? HOU OP MET BESTAAN!'. Volgens hem waren er al makkelijk tien momenten waarop Sonic dood had moeten zijn. Deze lees je hier.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord