Hitman-ontwikkelaars bedanken gamers met moord-infographic 

Hitman-ontwikkelaars bedanken gamers met moord-infographic 2017-03-20T10:40:44
De Hitman-franchise staat bekend om de honderden verschillende manieren om je doelwit om zeep te helpen. Ontwikkelaar IO Interactive heeft verschillende statistieken uit hun laatste Hitman-game bijgehouden en als bedankje aan de gamers op een rijtje gezet hoe de sluipmoordenaars te werk zijn gegaan.

De Hitman-franchise heeft afgelopen jaar een reboot gekregen en dat betekent dat gamers weer in de huid van Agent 47 zijn gekropen om hun doelwit op een onopvallende (of juist zo bizar mogelijke) manier het loodje te laten leggen. Ontwikkelaar IO Interactive heeft, als bedankje aan alle Hitman-spelers, een moord-infographic vrijgegeven waarin bewezen wordt dat je werkelijk alles in het spel als wapen kunt gebruiken. 

Hitman infographic

Het eerste seizoen van Hitman is al volledig uitgegeven door IO Interactive en de ontwikkelaar werkt aan een tweede seizoen. De cijfers liegen er in ieder geval niet om, er zijn veel bad guys vermoord op een hoop bizarre manieren (serieus, een badeendje als moordwapen?). Wanneer het tweede seizoen lanceert is nog niet bekend, maar het zal wel hoogstwaarschijnlijk dezelfde episode-stijl hebben als het eerste seizoen.

REACTIES (24)