Hele dikke exploit in Super Smash Bros. gevonden 

Hele dikke exploit in Super Smash Bros. gevonden 2015-02-20T14:38:25
Er is een nieuwe exploit ontdekt in Super Smash Bros. die de tournament-scene van de game volledig op zijn kop kan zetten. Dankzij een trucje met Captain Olimar en zijn Pikmin win je ieder potje gegarandeerd.

De 24 jarige Smash-expert Trevor Williams (niet te verwarren met Trevor Phillips) heeft in de Wii U versie van Super Smash Bros. een manoeuvre ontdekt, die de game voor eerlijke spelers behoorlijk kan verpesten. Met een reeks van speciale handelingen, die alleen te bevatten zijn voor de doorgewinterde Super Smash speler, is met Captain Olimar een onwaarschijnlijke hoeveelheid schade aan te richten.

In bovenstaande video wordt in detail uitgelegd hoe het werkt.  De exploit moet in de volgende 4 stappen uit te voeren zijn: 

  1. Throw Pikmin, preferably onto someone, or make sure the reflector is in between you and Pikmin (in this case, make sure they can walk to the reflector).
  2. Have player 2 reflect it so the Pikmin touches the reflector by walking by, or latching.
  3. Using the Order Tackle custom move, bring the Pikmin back. If they are done at the right timing, you can get almost 100% on your opponent.
  4. Note this Pikmin. it is now busted until it dies, is thrown, or used in a smash attack.

Probeer het snel voordat Nintendo het onmogelijk maakt. Laat in de comments even weten of het lukt om deze exploit na te doen en gebruik hem wijselijk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord