Master Mode in The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt eigen save slot 

Hard mode in The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt eigen save slot 2017-06-20T15:11:31
The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt op 30 juni de eerste lading aan DLC en hier zit onder anderen een 'Master Mode' in waar het spel moeilijker van wordt. Deze modus krijgt gelukkig een eigen save en je kunt je vooruitgang van de normale moeilijkheidsgraad behouden.

De eerste DLC voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 30 juni en er is goed nieuws voor iedereen die van plan was de Expansion Pass te halen of al gekocht heeft. De 'Master Mode' krijgt namelijk een eigen save slot en kan naast je normale save bestaan. Dit betekent dat je in de nieuwe moeilijkere modus opnieuw kunt beginnen, zonder de voortgang van je oude save te verliezen.

Master Mode maakt Breath of the Wild aanzienlijk moeilijker door alle vijanden sterker te maken en de wereld vol te proppen met vallen en andere gevaarlijke dingen. In combinatie met de 'Trials of the Sword', een ander onderdeel van het eerste DLC-pakket, moet dit de ultieme Zelda-uitdaging worden. Hier sla je je een weg door verschillende ruimtes met sterke vijanden, maar start je zonder kleren en wapens. 

        
In het eerste pakket zitten ook nog een tracker die je voortgang door het spel bijhoudt, een teleportlocatie die je maar op één plek tegelijkertijd kunt plaatsen en wat nieuwe kleding. De DLC is vanaf 30 juni te downloaden en is alleen te krijgen als onderdeel van de volledige Season Pass. Het tweede pakket aan DLC moet een nieuwe verhaallijn toevoegen over de oude helden van Hyrule.

Lees hier meer details over de eerste lading aan DLC.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord