Halo 5 bèta wordt bespied 

Halo 5 bèta wordt bespied 2014-06-18T11:02:19
Big Brother is watching you? Neen, 343 Industries is watching you. De Halo studio gaat de spelers in de bèta van Halo 5 nauwgezet volgen. Of is dit een complot? 343 Industries is de NSA? #illuminati.

General manager Bonnie Ross van 343 zegt dat de bètaversie geen model van de game wordt, maar een integraal onderdeel van de ontwikkeling. Ze vertelt ook dat ze het expres al een jaar voor de releasedate van de game plannen, zodat er genoeg tijd is om de feedback te verwerken in de game.

“It will be an interactive three week beta, meaning we will have multiple different ways for people playing to give us feedback so we can hone the multiplayer experience.”

Halo-baas Frank O'Connor heeft daar nog aan toe te voegen dat deze bètaversie alle Halo-fans een kans geeft om feedback te geven. Dan wel de fans met een Xbox One. En daarvan diegenen die de Master-Chief Collection hebben gekocht. Wellicht dus niet alle Halo-fans. Ook meldt O'Connor dat hij Halo een van de belangrijkste exclusive IP's vind, en dat 343 dit dus niet mag verneuken. Hij wil dus alles weten, van game performance tot hoe spelers reageren op veranderingen (denk aan nieuwe wapens, gameplay tweaks etc etc.) 

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord