Half-Life schrijver zou Paul Verhoeven als regisseur willen 

Half-Life schrijver zou Paul Verhoeven als regisseur willen 2012-11-26T14:06:18
Leuke brainstormsessie met de schrijver van Half-Life. In een nieuw interview speculeert hij over goede regisseurs voor een Half-Life en onder andere Paul Verhoeven komt langs!

Half-LifeMaar voor wie nu helemaal gek wordt, grijp je laatste strohalmen van redelijkheid vast, want dit is puur HYPOTHETISCH. Dus er is geen Half-Life film in de maak, Valve heeft in het verleden het idee afgeschoten, maar dat betekent niet dat het geen verdomd boeiend gespreksonderwerp is.

Marc Laidlaw is de schrijver van de Half-Life games en hij heeft zeer goed werk afgeleverd, daar kunnen we het allemaal hopelijk over eens zijn. In het interview met New Rising Media, noemt de schrijver een aantal regisseurs die potentieel interessante films van zijn universum kunnen maken. De eerste is Paul Verhoeven:

“If Paul Verhoeven returned to science fiction films, he would do something insane with Half-Life. Maybe something objectionably insane, but at least not boring.”

Filmfans die de Nederlandse regisseur niet kennen, moeten zich eerst even keihard schamen en vervolgens naar de winkel rennen om Robocop, Total Recall (niet de nieuwe!) en Starship Troopers uit de budgetbak te vissen. Je zal er geen spijt van krijgen. Verhoevens science-fiction films staan bekend om hun gore en cynische gevoel voor humor. Laidlaw heeft dus een punt dat hij een interessante draai aan Half-Life zou kunnen geven.

Andere regisseurs die de schrijver noemt, zijn Peter Jackson en Guillermo del Toro. Die laatste kan de horrorvibe uitstekend naar het witte doek brengen; iets dat veel regisseurs waarschijnlijk zouden vergeten als Half-Life verfilmd werd… wat misschien nooit gaat gebeuren… *zucht*.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord