Guild Wars 2: het Dragon Bash festival 

Guild Wars 2: het Dragon Bash festival 2013-06-05T10:47:00
Volgende week wordt het virtuele Dragon Bash festival gehouden in de wereld van Guild Wars 2! Verschillende activiteiten, moddervette rewards en andere ongein staan klaar om ontdekt te worden door de spelers. Maar wat valt er allemaal te doen en te verdienen?

Begin je al die sidequests van Guild Wars 2 een beetje zat te worden en heb je de storyline al 20 keer uitgespeeld? Dan wil je vast wel weer iets nieuws uitproberen. En dat kan! Guild Wars 2 houdt namelijk volgende week het jolige Dragon Bash festival! Check hier wat er allemaal te zien en te doen is:

Festiviteiten

The Horns of the Dragon Helm: Ook met dit evenement kun je een exclusieve helm aan je collectie toevoegen en zo lastig is deze niet te verkrijgen. Elke twee uur vanaf 18:00 op vrijdag de 14e tot 18:00 op maandag de 17e vindt een immens vuurwerk plaats boven Lion’s Arch. Kijk het hele spektakel en voilà, je hebt de helm in de pocket.

Lightning Ceremony: Op dinsdag de 18e is de Grand Piazza de place to be. Magnus the Bloody Handed zorgt dan voor een vermakelijke tijd op een achtergrond van verlichte drakenbeelden. 

Mini-games

Dragon Ball: Nee, dit heeft niets met een anime te maken waarbij iedere kreet of schreeuw een halve episode lang duurt. Dit gaat om een eeuwenoud Tyriaans spel, dat je tijdens het festival in teams kan spelen.

Moa Races: Paardenraces zijn zó 2012, in Lion’s Arch zijn ze tenminste bij de tijd. Races tussen moa’s is helemaal de shit volgende week!

Drakenbeelden en piñatas: Overal zijn drakenbeelden verstopt, die in brand vliegen en je vervolgens een tijdelijke boost geven wanneer je een ritualistisch dansje vertoont. Ook piñatas zijn erg leuk om te vinden en kapot te slaan, aangezien deze volgestouwd zijn met Dragon Bash snoepgoed.

Rewards

Holographic Dragon Wings: Toegewijde festivalgangers kunnen maar liefst twee paar exclusieve drakenvleugels verdienen door te participeren in Dragon Bash evenementen.

Weapon Skin: Ben je druk bezig met de festiviteiten? Dan heb je misschien geluk en kun je de exclusieve Dragon’s Jade weapon skin verkrijgen.

Het hele gebeuren begint op 11 juni in Lion’s Arch, wie is allemaal van plan om mee te feesten? Hier op de redactie waren we al vroegtijdig begonnen tijdens de PU LIVE show!

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord