Tweede GTA V trailer online! Checken die handel! 

Tweede GTA V trailer online! Checken die handel! 2012-11-14T17:16:28
Het begon allemaal met wat posters van lekkere wijven in bikini’s, maar langzamerhand kwam er meer info vrij over Rockstar’s nieuwste creatie. Omdat het nogal waaide aan de andere kant van de vijver werd de tweede trailer uitgesteld, maar het wachten is voorbij.

Het moment waar half gameland op heeft gewacht is daar: de tweede GTA V trailer is live! Alles wat er bekend is over de game kun je te weten komen via infobom die onlangs gepost is. Wat er aan informatie is vrijgegeven beperkt zich voor het grootste gedeelte tot de singleplayer en met goed recht, want die gaat zonder twijfel volstrekt episch worden.  

trailer screen

In deze trailer wordt echter een tipje van de sluier gelicht wat betreft de multiplayer, die gebruik gaat maken van het crew systeem uit Max Payne 3. De uitspraak van Leslie Benzies, hoofd van Rockstar North, windt er overigens een wel heel aantrekkelijk doekje om. Blijkbaar was de multiplayer “a huge focus of development” dus kunnen we daar gerust wat van verwachten. We hopen bij de PU wel dat je elkaar een beetje kan vinden op een map zo gigantisch dat je wel een lunchtrommeltje mag meenemen als je van de ene kant naar de andere moet. Gelukkig zit je niet vast aan de benenwagen maar kan je ook gewoon je 747 de garage uitrijden en het luchtruim kiezen.

Als we de analisten en Rockstar’s eigen posters mogen geloven, gaan we met z’n allen rond maart 2013 San Andreas grondig op z’n kop zetten. Dus, leg Black Ops II of Halo 4 effe neer en vergaap je aan wat misschien wel de trailer van het jaar wordt:

REACTIES (119) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord