GTA V hoofdpersoon heet Albert De Silva? 

GTA V hoofdpersoon heet Albert De Silva? 2012-10-07T17:10:39
Het blijft sinds de reveal trailer van GTA V regenen met geruchten over de game. Vorige week waren er bijvoorbeeld berichten dat de voice actor van de main character bekend was en dat het om Law & Order acteur Ned Luke zou gaan. Nu hebben we de bevestiging en geruchten over een oude bekende van de serie!

Nou ja, de bekende film-site IMDB (Internet Movie Data Base) komt met dit bericht. Op de page van Ned Luke staat nu namelijk GTA V en daar staat zelfs bij dat hij character Albert De Silva gaat spelen! Waarschijnlijk gaat het hier om de main character, maar hoe IMDB aan deze info komt is onduidelijk.

Een ander gerucht is dat Young Maylay weer zal terugkeren als Carl 'C.J.' Johnson in GTA V, die we allemaal kennen als de hoofdpersoon van GTA: San Andreas! Aangezien we weer terug gaan naar dezelfde stad is het niet meer dan logisch dat C.J. in ieder geval weer een rol speelt, al is niet bekend hoe groot die rol gaat zijn. Ook C.J. zou zomaar weer de hoofdrol kunnen hebben en Albert De Silva maar een bijrol.

Het grappige is dat bij Young Maylay deze info als gerucht wordt bestempeld, maar bij Ned Luke is dat niet het geval. Dat zou betekenen dat hij sowieso bevestigd is als Albert De Silva, aangezien IMDB niet zomaar dit soort info online zet. Vaag blijft het allemaal wel, dat is duidelijk.

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord