GTA V: alle voertuigen op een rij! 

GTA V: alle voertuigen op een rij! 2012-10-07T16:41:47
Eén van de belangrijkste zaken in Grand Theft Auto, zijn de voertuigen waarmee je je door de spelwereld kunt verplaatsen. Zo zat er in San Andreas een té wrede shitload aan vette vervoersmiddelen, maar viel GTA IV op dat vlak juist weer tegen. Zou Grand Theft Auto V het beter doen? Een lek op de Max Payne 3-disc geeft antwoorden...

Jawel, naast de spectaculaire terugkeer van antiheld Max Payne, geeft de release van het derde deel van Rockstar's bullet-time blaster ons nog meer: een sneak-peek naar de lijst met voertuigen die Grand Theft Auto V rijk is! In de code van Max Payne 3 zijn door een stel knappe koppen namelijk bestanden gevonden, die de namen van allerhande auto's, motoren en andere vehikels uit GTA V bevatten. Het zou niet voor het eerst zijn dat Rockstar informatie over een GTA-game op de disc van een ander spel zet. De dev staat er namelijk om bekend tech tussen verschillende projecten en ontwikkelteams uit te wisselen. 

Hieronder staat de 'complete' lijst met voertuigen voor Grand Theft Auto V. Het gaat om 48 auto's, 5 motoren, 10 helikopters, 25 boten, 9 treinen en helaas slechts één vliegtuig. Of de lijst volledig is en of hij überhaupt wel in deze vorm in GTA V belandt, is echter allerminst zeker. Laten we dus hopen op nog een vliegtuigje (of jetpackje!) extra.

Auto’s:
apc
bobsleigh
benson
biff
bobcat
boxville
buccaneer
burrito
brzbus
casco
cadge
car_brzhatchplc
car_brzsedanplc
car_brzhatchjnk
car_brzsedanjnk
carga
cavalcade
cognoscenti
cs2000
chavos
dukes
dune
feroci
forklift
futo
furzen
fxt
gant
hauler
minivan
infernus
patriot
phantom
prairie
police
rancher
rhino
schafter
seinove
skimobile
taxi
vanpony
willard
winky
trash
railmu
flatty
snowplough
 
Motoren:
enduro
jz125
z75
faggio2
spike
 
Helikopters:
autogiro
bchopper
annihilator
bentham
maverick
hind
napalm
scamp
heli_vcpf
heli_tfe
 
Vliegtuigen:
cuban800
 
Boten:
squalo
bassboy
chika
fisher
fishboat_a
fishboat_b
fishboat_c
fishboat_d,
marquis
reefer
tropic
gunboat
sabs_boat
small_gb2
dinghy
p_mi_botfsh
whaler
woody
woody2
sporto
tinny
tug
contbo
smug
edsboat
 
Treinen:
cablecar
chairlift
subway_lo
subway_hi
train_carg
trainf_carg
trainr_carg
train_int
lighty
 

REACTIES (70) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord