Gratis co-op versie van Half-Life verschijnt 22 januari op Steam 

Gratis co-op versie van Half-Life verschijnt 22 januari op Steam 2016-01-20T13:24:03
De klassieke Half-Life mod Sven Co-op verschijnt op 22 januari eindelijk op Steam. Zeventien jaar aan fangemaakte maps, gamemodi en andere content wordt daardoor beschikbaar, en alles valt gratis in co-op met je maten te checken.

We gaan terug naar het jaar 1999, de hoogtijdagen van de scripted events. Eén van de beste shooters ooit kreeg in dit jaar namelijk een mod die het mogelijk maakte om samen met vrienden te genieten van de heerlijke schieterij. Inderdaad, het gaat over de Half-Life-mod Sven Co-op (nee, niet van onze Sven) die vanaf vrijdag ook te downloaden is op Steam. De game wordt natuurlijk vergezeld door 17 jaar aan fan-gemaakte content (maps, game modes, etc.), en dit alles is vanaf 22 januari gratis en voor niets te verkrijgen. 

Bij deze gratis versie zit ook de originele Half-Life, die enkele aanpassingen heeft ondergaan waardoor co-op-ondersteuning mogelijk werd. Daarnaast zijn er allerlei nieuwe wapens, NPC’s en een verbeterde AI te vinden in Sven Co-op. Om een voorproefje te krijgen van wat er allemaal op je te wachten staat in versie 5.0 van de mod, kun je bovenstaande trailer bekijken.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord