Godus wordt 'invest-to-play' game 

Godus wordt 'invest-to-play' game 2014-02-17T15:32:11
Peter Molyneux is met een nieuwe game bezig, genaamd Godus. In de game bepaalt een speler de omstandigheden voor alle andere spelers over de hele wereld. De game komt straks naar de smartphone, maar wordt geen free-to-play.

Peter Molyneux is een man met scheve tanden, een hoog zelfbeeld en een raar accent. Hij is dus een Brit, met een hoog zelfbeeld. Daarnaast doet hij er altijd alles aan om zo veel mogelijk in de media te komen. Nu maakt hij gebruik van de grote haat tegen free-to-play games die te veel om geld vragen en verzint hij zijn eigen term. Zo wordt zijn nieuwe game Godus, die naar de smartphones komt, een 'invest-to-play' spel.

Godus

Moleneux zei dat het spel geen 'free-to-play' zal worden, hij zei zelfs: 'dat de waarheid er niet verder er vanaf kan liggen.' Het betaalmodel van de game kan alleen benoemd worden in een nieuwe term, namelijk het 'invest-to-play' model. Wat hij er mee bedoelt, dat legde hij vervolgens niet uit. Het enige dat hij over de betalingen en het spel kon zeggen was dat de speler bepaalt wanneer er microtransacties aangeboden worden.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord