Glitch in Call of Duty: Modern Warfare-bèta laat loot boxes zien en fans zijn boos 

Glitch in Call of Duty: Modern Warfare-bèta laat loot boxes zien en fans zijn boos 2019-09-13T13:54:48
Een glitch in de bèta van Call of Duty: Modern Warfare onthult dat er loot boxes in de game zitten. Eerder gaf Infinity Ward al aan dat ze hun plannen rondom microtransacties bekendmaken zouden maken 'when we're ready'. Dit is waarschijnlijk niet de manier die ze voor ogen hadden…

Het lijkt erop dat loot boxes naar Call of Duty: Modern Warfare komen. Dit was nog niet bevestigd, maar een glitch in de bèta van de game laat de woorden Lootbox en Common Supply Drop zien. Iedereen die een van de afgelopen Call of Duty’s heeft gespeeld, weet wat dit betekent. YouTuber NerosCinema geeft aan dat hij de loot box ontving nadat hij level 6 bereikte in de betà.

De afgelopen weken is de Call of Duty-community luidruchtig geweest over de toekomst van microtransacties in Modern Warfare, en Infinity Ward reageerde door te zeggen dat ze meer informatie vrijgeven wanneer ze er klaar voor zijn. Hun grote verassing is nu dus al verklapt, en Twitter-gebruiker Michael kan wel raden waarom Activision en Infinity Ward niet stonden te trappelen om de info met de fans te delen:

De community is dus alles behalve blij met deze ontdekking. Sommige fans reageren boos en dreigen de game te boycotten, terwijl anderen ervoor kiezen om met sarcasme te reageren.

Natuurlijk weten we nog niet hoe deze loot boxes precies in elkaar steken. Het feit dat loot boxes in de game zitten hoeft namelijk geen verrassing te zijn, als je kijkt naar de afgelopen jaren. Ze verdienen er bij Activision zo enorm veel geld mee, dat het volledig laten verdwijnen van loot boxes eigenlijk ook niet te verwachten is. Wellicht heeft Infinity Ward een systeem bedacht dat spelers die geen zin hebben om extra geld uit te geven niet benadeeld, wat de woede van de fans nog enigszins in bedwang kan houden.

Lees hier de Modern Warfare-preview van Raf. Het is nog niet zeker of battle royale aan de game wordt toegevoegd, lees daar hier meer over.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord