Gerucht: Volgende Call of Duty-game heet Black Ops 4 en is wederom ‘Boots on the Ground’ 

Gerucht: Volgende Call of Duty-game heet Black Ops 4 en is wederom ‘Boots on the Ground’ 2018-02-05T11:52:44
Een anonieme bron die bezig is met de ontwikkeling van de volgende Call of Duty, heeft een klein beetje informatie laten doorschemeren. Volgens hem/haar wordt de volgende game Call of Duty: Black Ops 4 en zal wederom met de voetjes op de grond zijn.

Een bron die zogezegd aan de nieuwe Call of Duty-game werkt, heeft aan vgculturehq gemeld dat het volgende deel Black Ops 4 als subtitel zal hebben. Net als Call of Duty: WW2 zal dit nieuwe deel vermoedelijk wederom ‘Boots on the Ground’ zijn. Dit hoeft niet direct te betekenen dat het weer de Tweede Wereldoorlog zal zijn en de bron heeft het dan ook over een hedendaagse setting, dus meer zoals Modern Warfare. Maar je zal in ieder geval laarzen dragen en geen jetpack op je rug hebben zoals in Call of Duty: Infinite Warfare, want WW2 verkocht een stuk beter dan diens voorganger. De game zal uitkomen voor de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. 

Black Ops 1

Opmerkelijk is ook dat er een port moet gaan komen voor de Nintendo Switch. Deze zal niet gemaakt worden door Treyarch, maar wel een studio die al vaker Call of Duty-games heeft gemaakt. De Nintendo Switch-versie moet ook de DLC gaan krijgen en zal gebruikmaken van de HD Rumble en de mogelijkheid voor motion controls. Maar goed, een Switch-versie is geen enorme verrassing, aangezien de console een enorm succes is voor Nintendo.

Naast de anonieme bron laat Marcus Sellars hetzelfde weten. Dit is dezelfde man die zei dat Dark Souls een remaster ging krijgen en dat bleek (gelukkig <3) ook waar te zijn. Het maakt het dus niet 100% zeker, maar het helpt wel mee voor de geloofwaardigheid.

COD 2018 is Black Ops 4 and is coming to PS4/Xbox/PC/Switch. It is set in the modern times and is boots on the ground. The Switch version will support DLC, HD Rumble and motion controls. The Switch version is also being ported by a company which is familar with COD games.

Call of Duty: WW2 is nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Check hier de review, geschreven door Tjeerd. Kort geleden is de eerste grote DLC voor de game uitgekomen op PS4. De trailer hiervoor kun je hier nog even bekijken! Xbox One en PC-spelers kunnen deze DLC ergens eind februari downloaden voor €14,49.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord