Update: Resident Evil 3-demo is vandaag uit 

Update: Resident Evil 3-demo is vandaag uit 2020-03-19T16:29:51
Volgens twitteraar @AestheticGamer1 dropt Capcom de demo van Resident Evil 3 aankomende vrijdag. Het spel komt over drie weken uit. UPDATE: De demo van de game is zojuist uitgekomen. @AestheticGamer1 zat er dus één dag naast.

Update: De demo van Resident Evil 3 is zojuist gedropt. Je kunt de demo downloaden op de Xbox, PlayStation en op Steam.

Het zou logisch zijn als de demo deze week al te downloaden is aangezien het spel op 3 april uitkomt. Een demo-lancering, precies twee weken voordat het spel uitkomt zou ook overeenkomen met een lanceerstrategie die Capcom eerder heeft gebruikt. De Resident Evil 2 Remake van vorig jaar kreeg ook de demo twee weken van tevoren.

Als de strategie van Capcom inderdaad niet is veranderd betekent dat ook dat de Resident Evil 3-demo maar voor een beperkte tijd beschikbaar is. 

Twee weken geleden onthulde Capcom al wat Resident Evil 3-gameplay. 

 

Gerucht: Activision’s Project: Zeus is nieuwe Call of Duty: Black Ops

 

Volgens The Gaming Revolution werkt Treyarch aan een nieuwe Black Ops game. De ontwikkelaar werkt samen met Sledgehammer Games en Raven Software.

 

Eerder lekte The Gaming Revolution al over een nieuw Call of Duty spel dat uitkomt in 2020 met de codenaam Project: Zeus. Nu plaatst The Gaming Revolution een video online waarin hij vertelt dat Project: Zeus in werkelijkheid een Black Ops-reboot is. 

 

Zowel Alex Mason en Sergeant Frank Woods, twee personages uit Call of Duty: Black Ops, zullen terugkomen in de nieuwe Black Ops-game. De twee personages zullen wel door andere acteurs gespeelt worden en de game vertelt een ander verhaal dan voorgaande titels.

 

Volgens The Gaming Revolution gaat de nieuwe missie zich focussen op werkelijke gebeurtenissen tijdens de koude oorlog en de Vietnamese oorlog. De game zal zich storten op verschillende perspectieven van de Vietnamese verhaallijn. Zo zien we de oorlog door de ogen van de Verenigde Staten, Zuid-Vietnam en Viet Cong. 

 

Naar zeggen krijgt het spel een grote multiplayer modus, waaronder een 32 tegen 32 Ground War. De game wordt gemaakt met een engine die gemaakt is door Infinity Ward Polen en tevens gebruikt is voor Modern Warfare. De multiplayer dlc is misschien, net als Modern Warfare, gratis. Dus er bestaat een kans dat er een Zombie season pass naar de game komt.

 

Het is niet duidelijk of Black Ops ook een battle royale modus krijgt. Al zegt The Gaming Revolution dat Sledgehammer momenteel bezig is met een gratis Call of Duty-game die in 2021 uit komt. Deze gratis game heeft een open wereld en bevat over een aantal battle royale elementen.

 

Activision heeft tot nu toe nog niet bevestigt dat er een Black Ops spel aan komt. Het enige wat de uitgever meldt is dat er een Call of Duty product klaar staat voor de vierde kwartaal van 2020. 

 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord