Gerucht: onaangekondigde Blizzard game komt naar consoles 

Gerucht: onaangekondigde Blizzard game komt naar consoles 2014-05-26T09:59:32
Blizzard is misschien wel de grootste ontwikkelaar van PC games. De studio bracht ons World of Warcraft, Warcraft, StarCraft, Diablo, Hearthstone en Heroes of the Storm. Hun nieuwste project komt volgens geruchten ook naar de consoles.

Blizzard werkt al enige tijd aan een nieuwe onaangekondigd project. Niemand weet waar de ontwikkelaar mee bezig is, maar als er het stempel van Blizzard bij staat, dan weten we dat het goed gaat worden (afgezien van Diablo 3's Auction House). Vandaag heeft iemand op NeoGAF een vacature ontdekt bij de studio en gedeeld:

Senior Software Engineer, Console
UNANNOUNCED GAMES/PROJECTS
Office: Irvine, California, United States

StarCraft deux

Dezelfde dude heeft ook eens gekeken naar alles dat al bekend is over het nieuwe project van Blizzard. En dat bleek toch best al een behoorlijke lijst te zijn:

-It's from a "Hearthstone-sized" team (20-30 people), or at least was (see future notes).
-Michael Booth (ex-Turtle Rock CEO, best known for Left 4 Dead) is helming the project.
-They have a dedicated weapons artist, implying that weapons need a lot of detail in the game.
-They game is some kind of competitive multiplayer title where they need level designers to make multiplayer maps.
-It's a 3D game.
-They hiring a lot of people for it pretty quickly. Currently 11 openings.
-There's nothing about campaign design or singleplayer level designers, so combined with the team size, it's probably multiplayer only.

Voordat je een kaartje voor de hype train koopt, bedenk je dan wel even dat het om een gerucht gaat. Het lijkt hier niet om Project Titan te gaan, maar om een andere game. De bron denkt zelf dat het om een console versie van StarCraft gaat. Wat denken jullie?

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord