Gerucht: Nintendo gaat Mario-cornflakes op de markt brengen 

Gerucht: Nintendo gaat Mario-cornflakes op de markt brengen 2017-11-29T10:26:18
Er hangt een gerucht in de lucht dat Nintendo in samenwerking met Kelloggs bezig is met Mario-cornflakes. In deze dozen zitten niet alleen het enorme genot dat cornflakes heet, maar het moet ook een bepaalde functionaliteit met Amiibo.

Een uh… blog dat zich volledig focust op cornflakes genaamd Cerealously.net (GET  IT?!) heeft onderzoek gedaan naar het mogelijke bestaan naar Mario-cornflakes. De website beweert meerdere bronnen hebben gevonden die het laten lijken alsof dit legit is, maar er worden geen bronnen vermeld. Wel is deze foto verschenen, wat de doos moet voorstellen. Hierop kunnen we duidelijk zien dat de cornflakes een bepaalde functionaliteit met Amiibo hebben.

Mario-cornflakes

De website meldt ook dat een van hun lezers contact heeft opgezocht met Kelloggs en dat ze hebben bevestigd dat er deze cornflakes inderdaad in de maak is:

We cerealously appreciate your continued interest in seeing a Nintendo cereal, Chris! We hope you’ll keep an eye out for the new Super Mario Cereal that is hitting store shelves now. This star-shaped cereal features Super Mario-inspired marshmallows, and a limited number of packages will have an Amiibo powerup sticker that can be used on the Super Mario Odyssey game with the Nintendo Switch gaming console. We also appreciate your additional feedback regarding classic cereal favorites, and thanks for taking the time to write!

Opmerkelijk is wel dat Kelloggs dezelfde, geweldige pun gebruikt in hun eerste zin als de de webite waar deze informatie op staat, wat ons toch wel een beetje laat twijfelen of dit allemaal wel legitiem is. Daarnaast snappen we ook niet dat Cerealously hier naar op zoek was in de eerste instantie, want er wordt geen aanleiding gegeven. Al heeft de website Brickseek.com, die de voorraad van winkels in de gaten houdt, wel gemeld dat de Amerikaanse winkelketen Target dit product op voorraad heeft. De prijs zal $3,14 worden, mocht het echt zijn. Brickseek blijkt volgens verschillende Reddit-posts heel accuraat te zijn, dus misschien is het wel echt. Laat het dan meteen uitkomen in Nederland, dan wordt ontbijten weer een waar genot! 

Dit is niet de eerste keer dat Nintendo zijn tenen in de cornflakeswereld heeft gedoopt. In 1986 kwam de uitgever al met het briljante idee om de ‘Nintendo Cereal System’ te verkopen. Hierin zaten twee pakketten, een daarvan bevatte Mario- en de ander Zelda-cornflakes. Het duurde zelfs drie jaar voordat de productie voor dit product stopte, dus het was waarschijnlijk nog redelijk populair ook. We zullen zien of dit succes herhaald kan worden.

Cornflakes

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord