Gerucht: Eerste details over Fable 4 gelekt 

Gerucht: Eerste details over Fable 4 gelekt 2019-06-04T10:23:51
Het lijkt er op dat er informatie over Fable 4 gelekt is. Zo zou de game een complete open wereld hebben, is er een uitgebreide character creator en zou je de hoofd-verhaallijn compleet kunnen negeren en helemaal geen held worden. Helaas is de Reddit-post en de vermeende video met informatie compleet verdwenen.

We weten wat je denkt: Allemaal info van Fable 4, maar dan afkomstig van Reddit en zonder enig bewijs omdat het al verwijderd zou zijn? Wij hebben zelf dan al anderhalf kilo keukenzout op tafel staan, dus houd in de gaten dat dit slechts om een gerucht gaat en dat het makkelijk niet waar zou kunnen zijn. Toch klinkt deze Fable 4-info pittig interessant.

Reddit-gebruiker SufficientBridge7, waarvan zijn account nu ook compleet verwijderd is, plaatste een link naar een video met dus vermeende info over Fable 4. Volgens de video speel je Fable 4 vanuit een first- of een third-person view, heeft het een compleet open wereld en kan je de complete storyline negeren. Zo kan je dus een totaal doorsnee mannetje of vrouwtje worden in plaats van de held die de wereld moet redden. Ook zou het verhaal ook al gelekt zijn: Een asteroïde heeft Albion vernietigd en uiteindelijk is de mensheid er weer bovenop gekomen, maar nu komt dat zwevend stuk rots terug en moet jij de wereld gaan redden. Volgens het vermeende lek speel je dus duizenden jaren na het einde van Fable 3.

Zoals we al zeiden, neem deze leak alsjeblieft met een flinke korrel zout. Om het beter te stellen, mocht je dit artikel in een zoutpan lezen, dan heb je waarschijnlijk pas genoeg zout. Uiteraard kan het ook keihard legitiem zijn en heeft Microsoft gewoon enorm efficiente internetninja's.

Fable is wel echt een serie die we dolgraag terug willen zien! Lees hier maar wat we van Fable 3 vonden! Wellicht zien we er wel meer over op Microsofts presentatie op de komende E3! Hier check je wat je daar nog meer van kan verwachten.

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord