Gerucht: GTA 6 wordt PlayStation 5 exclusive voor één maand 

Gerucht: GTA 6 wordt PlayStation 5 exclusive voor één maand 2019-05-01T13:36:24
Nieuwswebsite Dexerto meldt dat de komende Grand Theft Auto-titel voor een hele maand na release exclusief voor de PlayStation 5 wordt. Dit gerucht komt van een, naar eigen zeggen, medewerker van een kleine Europese ontwikkelaar.

Volgens een anonieme bron zal de nieuwste GTA-titel voor in ieder geval een maand na release een exclusieve game voor de nieuwe generatie PlayStation zijn. Dit komt in ieder geval naar voren in een nieuwsbericht van de website Dexerto. Het lek komt van een persoon die ook de specs van de PlayStation 5 al correct voorspelde, en zou dus geloofwaardig kunnen zijn. Het lek staat al sinds 3 december online en in het Pastebin-bestand staan inderdaad dezelfde spec's voor de PlayStation 5 die Mark Cerny eerder deze maand bekend maakte.

Volgens de informatie wordt GTA 6 een van de games die samen met de next-gen PlayStation uitkomt en dat Sony enorme bakken geld neerlegt om er voor te zorgen dat het spel bij lancering voor een maand alleen te spelen zal zijn voor de PS5. Zoals Graddus al laat weten in zijn feature, er is nog maar bar weinig duidelijk over de komende GTA-titel, wat dit toch erg interessant nieuws maakt. Ook geeft de leaker, die aangeeft te werken voor een kleine Europese ontwikkelaar en heeft meegewerkt aan een AAA-titel voor de PlayStation 5, aan dat hij heeft gehoord dat de game zich in Miami en New York, oftewel Vice City en Liberty City in GTA, zal gaan afspelen. Als dit allemaal klopt, is dit gigantish nieuws. Helaas is het slechts een gerucht, ook al zijn de juiste voorspellingen van de PS5-specs een goed teken. We pakken het zoutvaatje er maar weer bij en hopen op het beste.

Check hier de door Mark Cerny onthulde specs voor de PS5 en als je toch bezig bent, lees hier dan ook direct over wat we wél al weten over GTA 6. 

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord