Gerucht: Captain Marvel-schrijfster werkt aan Scarlet Witch-serie 

Gerucht: Captain Marvel-schrijver werkt aan Scarlet Witch-serie 2019-01-10T15:59:30
Vision and Scarlet Witch, de vermeende serie die Marvel Studios zou maken voor streamingdienst Disney+, zou geschreven worden door Jac Schaeffer. Zij schreef mee aan Captain Marvel en zou de pilot van de serie met Elizabeth Olsen en Paul Bettany schrijven en optreden als uitvoerend producent.

Jac Schaeffer, een scriptschrijver die meewerkte aan het script van Captain Marvel, is volgens The Hollywood Reporter gestrikt om aan de slag te gaan met Scarlet Witch and The Vision. Schaeffer zal de pilot van de Disney+ serie schrijven en fungeren als uitvoerend producent. Elizabeth Olsen en Paul Bettany zullen hun rollen uit de Marvel-films wederom spelen.

Waar de serie precies over zal gaan is nog niet bekend, maar Schaeffer heeft genoeg bronmateriaal om uit te putten. Vision en Scarlet Witch trouwden in de comics en waren jaren bij elkaar. Hun relatie is nogal apart: Vision is een robot en Wanda een mutant, maar de twee kregen wonderbaarlijk genoeg wel kinderen.

Marvel zou ook werken aan series over Loki, The Winter Soldier en Falcon. Laatstgenoemde helden zouden samen optreden in een eigen serie, terwijl de Noordse god van misleiding Loki zal schitteren in zijn eigen avontuur. Tom Hiddleston, Sebastian Stan en Anthony Mackie zullen volgens geruchten allemaal hun rollen uit de films opnieuw vertolken. Check voor veel meer nieuws over Marvel de Super Power Unlimited van afgelopen maandag met nieuws over de deal tussen Marvel en 21st Century Fox.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord