Gerucht: Call of Duty 2020 gaat over de Koude Oorlog én de Vietnamoorlog 

Gerucht: Call of Duty 2020 gaat over de Koude Oorlog én de Vietnamoorlog 2019-08-09T14:02:22
Volgens een aantal gerucht vindt Call of Duty 2020 plaats gedurende de Koude Oorlog, en komen de Vietnamoorlog en de Koreaoorlog in het verhaal voor. Daarnaast lijkt het erop dat er twee verschillende titels voor de game worden overwogen.

Volgens YouTuber LongSensation vindt Call of Duty 2020 plaats tijdens de ruim veertig jaar durende Koude Oorlog. De Vietnamoorlog en de Koreaoorlog spelen allebei een grote rol in het verhaal. Dit gerucht volgt het nieuws op dat in mei verscheen, waarin bekend werd dat Treyarch de ontwikkeling van COD 2020 over heeft genomen van Sledgehammer Games en Raven Software.

Op dit moment lijkt het erop dat er twee titels worden overwogen, Call of Duty: Black Ops V en Call of Duty: Black Ops. Hoewel Black Ops V niet een verrassende titel te noemen is voor een game van Treyarch, is die laatste titel wel opvallend. Black Ops suggereert namelijk dat het een reboot betreft van het origineel uit 2010. Reboot of niet, het spel wordt beschreven als ‘even more gritty and gruesome than Modern Warfare’.

COD 2020 wordt dus door Treyarch gemaakt. Sledgehammer Games en Raven Software waren de game al een tijdje samen aan het maken, maar schijnbaar konden ze het niet zo goed met elkaar vinden, waardoor Activision besloot om Treyarch de leiding te geven en Sledgehammer en Raven zich over de singleplayer druk te laten maken. Ze zijn dus niet helemaal van de game getrapt.

Natuurlijk zijn dit allemaal geruchten en weten we niets zeker tot volgend jaar, aangezien Call of Duty: Modern Warfare dit jaar eerst maar eens uit moet komen! Over Modern Warfare gesproken, misschien zit er toch wél een battle royale-modus aan te komen. Check ook even de preview van Modern Warfare, mocht je die nog niet gelezen hebben.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord