Gerucht: aankondiging Avengers-game tijdens Game Awards 

Gerucht: aankondiging Avengers-game tijdens Game Awards 2018-11-12T13:10:31
Op de website van Crystal Dynamics is een pagina verschenen van The Avengers Project, een game die ontwikkeld wordt door de mensen achter de Tomb Raider-rebootserie en Deux Ex. Het is lang stil geweest rondom de Avengers-game en deze webpagina is wellicht een voorbode voor meer!

De radiostilte rondom de Avengers-game van Crystal Dynamics en Square Enix lijkt doorbroken door een update op de webpagina over de geanticipeerde comic book game. Het Twitteraccount van AvengersSE volgt de game op de voet en merkte de wijziging op: een webpagina met beschrijving over het project. Check hieronder de tweet met daarop een afbeelding van de pagina:

Volgens MCU Cosmic is de timing van Crystal Dynamics om nu een wijziging op de site aan te brengen opvallend: volgende maand vindt The Game Awards-show plaats in Los Angeles en volgens de Weekendwacht zullen daar meer aankondigingen dan ooit plaatsvinden! Zou een van die aankondigingen het Avengers Project kunnen zijn?

Check de eerdere berichtgeving over het project: ongeveer een jaar geleden doken de eerste vacatures op en in februari dit jaar werden enkele medewerkers aan het project onthuld. Het wordt dus de oogjes open houden voor The Game Awards als die in de nacht van 6 op 7 december plaatsvinden in Los Angeles!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord