General Grievous in oktober naar Star Wars: Battlefront 2 plus jaarplanning 

General Grievous in oktober naar Star Wars: Battlefront 2 plus jaarplanning 2018-08-30T14:44:36
DICE heeft de planning voor content in Star Wars: Battlefront 2 bekendgemaakt. De planning beslaat de periode tot aan de jaarwisseling en zoals beloofd tijdens EA Play in juni, wordt de vierarmige schurk General Grievous toegevoegd. De lightsaber sparende droid komt in oktober naar Battlefront 2.

Star Wars Battlefront 2 krijgt weer een nieuwe villain in oktober: General Grievous wordt toegevoegd aan de helden en schurken die speelbaar zijn. De onthulling gaat samen met een roadmap die de plannen van DICE tot het einde van dit jaar laat zien. Voordat je aan de slag kan met Grievous, komt volgende maand eerst het nieuwe Squad System.

Squad System zorgt ervoor je op dezelfde plek spawnt als je teamleden en is volgens DICE een 'verbeterde en gestroomlijnde' manier om je team bij elkaar te houden. Squad Systems zal het eerst verschijnen in de modes Galactic Assault, Blast en Strike. DICE voegt in september verder nog twee skins toe: de 91st Mobile Reconnaissance Corps uit Episode III en de 104th Wolfpack Battalion uit The Clone Wars. Aanvullende skins voor de Galactic Republic worden ook toegevoegd.

In november brengt DICE weer een nieuwe hero naar Battlefront 2: Obi Wan Kenobi verschijnt als een speelbaar personage, met een beschikbare skin als zijn oudere zelf Ben Kenobi. Ook komt dezelfde maand een nieuwe Galactic Assault map: de planeet Geonosis. Deze planeet is een groot strijdtoneel tijdens de Clone Wars en je kan op deze map met drie nieuwe voortuigen door de map heen te karren of te beuken: de STAP, BARC en de AT-TE.

DICE sluit het jaar af met de toevoegingen van Count Dooku en Anakin Skywalker, een nog naamloze game mode met capture points en het neerhalen van capital ships, skins van de Coruscant Guard Clone Trooper en de 501st Legion Clone Trooper.

Tot het eind van het jaar wil DICE je dus lekker zoet houden met deze content, die in de komende maanden nog aangevuld wordt. Check hier nog eens wat voor moeilijkheden EA en DICE gehad hebben met de microtransacties en check hier wat er ook alweer veranderd is in het progressiesysteem van Battlefront 2.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord