Gelekte video Red Dead Redemption 2 duidt op PC-versie 

Gelekte video Red Dead Redemption 2 duidt op PC-versie 2018-12-20T09:39:09
Op Youtube is een video verschenen van een vermeende PC-versie van Red Dead Redemption 2. In de video loopt de speler rond in Valentine, waarna hij de game pauzeert en door de opties scrollt. Daar zie je enkele instellingen die alleen op PC aan te passen zijn.

Een video waarin een PC-versie van Red Dead Redemption 2 te zien lijkt te zijn zorgt op YouTube voor de nodige discussie. De speler bevindt zich in de video in Valentine, maar pauzeert de game om door het menu en de instellingen heen te scrollen.

Als hij de graphics-sectie laat zien zijn enkel instellingen zichtbaar die op een PC zijn aan te passen: Screen Type, Resolutie, Vsync, FXAA en de verschillende parameters voor schaduw, shaders, textures enzovoort. Ook zijn uiteraard een muis en toetsenbord-inputs te zien.

Onder de video neemt iedereen stelling in de discussie of de beelden echt of nep zijn. De een is overtuigd van de legitimiteit van de beelden, de ander neemt het toch maar met een korreltje zout. De PU-redactie vraagt zich af of de beelden überhaupt te faken zijn, want alleen al op basis de zichtbare instellingen en het feit dat deze opnieuw geüpload is en dus (waarschijnlijk op last van Rockstar) al een keer verwijderd is, kan je concluderen dat dit waarschijnlijk geen neppe shit is.

Check voor meer Red Dead Redemption 2-nieuwtjes de kerstliedjes in Red Dead Online, de glitch die hint naar een DLC-toevoeging van de eerste Red Dead Redemption en check hier waarom Red Dead Redemption 2 niet op de Nintendo Switch te spelen is!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord