Gelekte screenshots van Rockstars spionnengame Agent duiken op 

Gelekte screenshots van Rockstars spionnengame Agent duiken op 2015-12-22T14:44:12
Op Reddit zijn screenshots opgedoken van Agent, de mysterieuze spionnengame van Rockstar. De afbeeldingen zijn afkomstig van één van de ontwerpers van de game, die in 2009/2010 nog aan het project werkte. Of de game ooit nog het daglicht gaat zien, is onduidelijk.

Agent werd in 2009 aangekondigd als PS3-exclusive en werd ontwikkeld door Rockstar HQ – Rockstar North in Edinburgh. Het is een spionnengame die zich afspeelt tijdens de “donkerste uren” van de jaren ’70, maar sinds de aankondiging hebben we geen significante info meer gekregen van Rockstar. De screenshots die op Reddit zijn opgedoken, laten in ieder geval zien dat er nog leven zit in de mysterieuze game:

Agent Rockstar

Rockstar Agent

Rockstar Agent

De screenshots zijn afkomstig van één van de ontwerpers van Rockstar North, die in 2009/2010 werkte aan Agent, maar al snel van het project werd afgehaald om te werken aan GTA 5. Hij meldt dat hij niet zeker weet of de game ooit nog het daglicht zal zien. In ieder geval is op de screenshots een mooi dorpje in de bergen te zien, dat ergens doet denken aan de map Dust in Counter-Strike. Wil je meer work in progress-screenshots zien, klik dan hierr.

Rockstar Agent

Rockstar Agent

Rockstar Agent

Of Agent nog altijd in de maak is, is onduidelijk. Er zijn de afgelopen jaren genoeg geruchten opgedoken om de hype een klein beetje in leven te houden – Rockstar houdt zich echter stil. Aangezien de screenshots uit 2010 komen, hebben we geen echte aanleiding om er van uit te gaan dat Rockstar de spionnengame alsnog gaat afmaken. We blijven opnieuw hoop houden, maar de korrels zout mogen weer uit de specerijenkast getrokken worden.

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord