Geen releasedatum Super Smash Bros. tijdens Nintendo Direct 

Geen releasedatum Super Smash Bros. tijdens Nintendo Direct 2014-04-08T12:03:07
Vanavond is er een Nintendo Direct die helemaal gewijd zal zijn aan de nieuwe Super Smash Bros. game. Helaas is al naar buiten gekomen dat er geen releasedatum bekend gemaakt zal worden.

Vandaag was op de officiële Twitteraccount van Super Smash Bros. het volgende te lezen: 

Ook werd de volgende Tweet de deur uit gedaan: 

Hoewel we het volste vertrouwen hebben dat er binnen no-time een vertaling van de bovenstaande tweets door de PUmmunity gemaakt zou kunnen worden, hebben we toch maar een vertaling opgezocht. In de eerste tweet staat dat de Nintendo Direct om 7 uur 's ochtends uitgezonden zal worden, en wordt de community bedankt voor hun enthousiasme ondanks het vroege uur dat de show uitgezonden wordt. De tweede tweet is van minder leuke aard:

“We’re not in the condition to announce a specific release date yet, but in the broadcast tomorrow we’ll inform you of an approximate release window.”

Nu maar hopen dat die 'approximate release window' zo klein mogelijk is. Vandaag werden ook de volgende twee plaatjes vrijgegeven om je alvast lekker te maken. 

De Nintendo Direct wordt vannacht om 00.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Wie van jullie gaat er kijken? 

 

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord