Game of Thrones meets League of Legends 

Game of Thrones meets League of Legends 2014-03-23T12:32:17
HBO en Riot Games slaan de handen ineen om hun producten te promoten. Respectievelijk Game of Thrones en League of Legends zullen de komende weken een mooie samenwerking tegemoet gaan.

De marketingmannen van HBO hadden een bijzonder intelligente ingeving; tussen al die League of Legends spelers zitten vast ook een hoop Game of Thrones fans toch? Natuurlijk is dat zo, maar Game of Thrones fans zitten eigenlijk overal. Anyway, na een telefoontje met Riot Games zijn de twee giganten aan de slag gegaan om een vier wekend durende marketingcampagne op te zetten. Dustin Beck van Riot Games verzekert ons in ieder geval dat het niet vervelend gaat worden:

"We've done a lot of player surveys to see what our fans like and dislike and I think a lot of the discussion and strategies going forward that we have are going to cater to our fan base. We want to make sure that any activations that we do are super authentic to our fans and that we're not working with brands that aren't going to have any value to our players.""

Game of Thrones

Dat betekent onder andere logo’s van LoL op de HBO website en andersom. Dat is allemaal leuk en aardig, maar hetgeen waar ik het meeste naar uitkijk, is de aangekondigde mash up trailer van de twee entertainmentproducten. Jon Snow die ten strijde trekt op Ghost of the Red Witch met een DPS waar je bang van wordt.

Commercials are coming!

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord