Gaan de X-Men, Fantastic Four en Deadpool naar Disney's MCU

Gaan de X-Men, Fantastic Four en Deadpool terug naar Disney's MCU? 2017-11-07T12:10:05
Deadpool zit in Infinity War! Oke, dat misschien nog niet, maar Disney probeert momenteel een groot deel van Fox te kopen, waardoor er wel een mogelijkheid bestaat voor the merc with the mouth, de Fantastic Four of de X-Men om hun intrede te maken in het MCU.

Volgens CNBC zijn Disney en Fox met elkaar in gesprek omdat Disney graag een groot percentage van haar concurrent wil kopen. Fox wil zich namelijk meer gaan focussen op nieuws en sport terwijl Disney zich zoals altijd vooral met entertainment bezighoudt. Mocht deze deal gaan zoals gepland, dan zal Disney de rechten krijgen voor alle X-Men, de Fantastic Four en ook Deadpool. Marvel is al een tijdje deel van Disney, dus dat zou betekenen dat al die geliefde Marvel-personages eindelijk terugkeren naar hun rechtmatige eigenaar, niemand minder dan Stan Lee!

Stan Lee

Dit is wel slecht nieuws voor Netflix (dat mogelijk trouwens wél naar de Nintendo Switch komt binnenkort), aangezien Disney een paar maanden terug had aangegeven dat ze hun eigen streaming platform gaan beginnen en daarom hun samenwerking met Netflix stopzetten. Als Disney de series van Fox in handen krijgt, worden deze ook verwijderd van het populairste streaming platform van het moment.

We zullen wel zien hoe alles loopt, maar we hopen dat Marvel haar personages terugkrijgt, dan komt er misschien ooit nog eens een goede Fantastic Four-film en zit Wolverine/X23 op een dag in de Avengers. Gelukkig zitten alle personages gewoon in LEGO Marvel Super Heroes 2, een game waar Wouter heel veel zin in heeft

Fantastic Four

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord