Fysieke games nog altijd het populairst volgens Take-Two 

Fysieke games nog altijd het populairst volgens Take-Two 2016-02-04T10:18:19
Uitgever Take-Two heeft tijdens de aandeelhoudersvergadering laten weten dat het overgrote deel van de verkoop op consoles nog steeds fysiek is. Strauss Zelnick, directeur van Take-Two, vertelde dat maar liefst 80% van de games die voor consoles verkocht wordt letterlijk over de toonbank gaat.

Ondanks dat voor consoles slechts 20% van de Take-Two games digitaal wordt gekocht, ligt dat op PC helemaal anders. Voor PC wordt 90% van de games digitaal gekocht, wat toch wel het succes van Steam laat zien. Zelnick zelf maakt het niet uit hoe de games verkocht wordt, zij willen consumenten niet naar een kant duwen. Het is namelijk Take-Two's werk om te zijn waar de gamers zijn, volgens de CEO. Tijdens de aandeelhoudersvergadering bevestigde president Karl Slatoff dat er nog verschillende 'talloze' onaangekondigde games in de maak zijn. Zowel voor bestaande- als nieuwe Take Two-series zullen er games komen. 

Console hamers willen nog steeds hoesjes bij hun game

Tijdens de vergadering liet Take-Two ook weten dat GTA V in totaal meer dan 60 miljoen keer is verscheept voor alle platforms. Take-Two hoeft sowieso niet te klagen, de inkomsten liggen op 99,7 miljoen dollar, wat omgerekend 89,61 miljoen euro is. Ondanks dat het ruim 100 miljoen minder is dan het jaar ervoor, is het resultaat toch beter dan verwacht.

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord