Franse speedrunner speelt The Legend of Zelda: Breath of the Wild volledig uit in 49 uur 

Franse speedrunner speelt The Legend of Zelda: Breath of the Wild volledig uit in 49 uur 2017-04-19T10:55:25
Het is sommige speedrunners al gelukt om Calamity Ganon in The Legend of Zelda: Breath of the Wild binnen vijftig minuten te verslaan. Het is nu een franse speedrunner gelukt om dit, plus alle Shrines, Korok Seeds en meer te voltooien binnen vijftig uur.

Het is de Franse speedrunner Xalikah gelukt om The Legend of Zelda: Breath of the Wild volledig uit te spelen in minder dan vijftig uur. Om de 100% uitgespeeld-status te verdienen moest hij alle 120 Shrines vinden en oplossen, alle 900 verborgen Korok Seeds verzamelen, alle quests in het spel voltooien, alle Key Items hebben, verschillende armor sets en alle runes volledig upgraden en de compendium vullen. Een hele waslijst dus, maar het is hem gelukt in precies 49 uur, 9 minuten en 41 seconden.

In een gesprek met Kotaku gaf Xalikah aan dat het nadenken over alle spullen die je tijdens de run nodig hebt het lastigste was. Rond de dertig uur besloot de speedrunner een dutje te doen omdat het voelde alsof de playthrough nog oneindig lang zou duren. Xalikah is nog niet klaar met speedrunnen; het is nu zijn doel het spel binnen veertig uur volledig uit te spelen. #lifegoals #sarcasmeopinternet

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord