Fortnite: Battle Royale krijgt binnenkort jetpacks 

Fortnite: Battle Royale krijgt binnenkort jetpacks 2018-02-27T16:23:59
Jetpacks worden toegevoegd aan Fortnite: Battle Royal. Je denkt dat iedereen van jetpacks houdt, maar veel van de spelers hebben helemaal geen behoefte om door de lucht te vliegen.

Epic heeft aangekondigd dat er binnenkort jetpacks komen naar Fortnite Battle Royale. Dit zie je nu wanneer je inlogt om een potje te spelen. De exacte datum voor wanneer de jetpacks worden toegevoegd is nog niet bekend. Op de afbeelding is het voorwerp (voertuig?) te zien in een oranje kader, wat aangeeft dat het een legendarisch voorwerp wordt die je waarschijnlijk niet makkelijk gaat vinden.

Jetpacks

Je zou denken dat iedereen dit een vet idee vindt, maar niks is minder waar. Een gebruiker met de naam untouchablenight heeft een poll geplaats op de website van Epic waarin hij zelf uitlegt in de beschrijving dat hij dit een slecht idee vindt. Hij is bang dat de balans van de game hiermee wordt verstoord. Momenteel heeft de poll nog niet een enorm aantal stemmen, maar het lijkt erop dat spelers niet blij zijn. 50% is namelijk bang dat jetpacks de game zullen ruineren.

Fortnite

Momenteel is er maar een enkele manier om jezelf met hoge snelheid te verplaatsen in de wereld en dat zijn launch pads. Als je die onder je voeten legt wordt je afgeschoten, iets wat je goed in de voordeel kunt gebruiken. De Save the World-modus van Fortnite heeft een tijdje geleden ook een hoverboard gekregen. De kans is ook aanwezig dat dit zwevend skateboard zich een weg gaat banen naar de Battle Royale-modus van Fortnite, want voorwerpen van Save the World worden regelmatig overgezet.

Hoverboard

Vandaag is er ook nog eens een nieuwe game-modus toegevoegd, genaamd Solid Gold. De modus is tijdelijk actief en hierin kun je alleen maar legendarische voorwerpen vinden. Dat betekent dat je de volgende wapens continu gaat tegenkomen: SCAR, Semi-Auto en Bolt-Action rifles, the Hand Cannon, Slicenced Pistol en Rocket Launcher.

Fortnite

Het is nog niet bekend hoe lang deze modus actief zal zijn. Een tijdje terug konden gamers aan de slag met de game-modus genaamd Shooting Test #1, waarin wapens anders werkten dan normaal. Die modus is ondertussen niet meer speelbaar.  

Vorige week is het derde seizoen van start gegaan van Fortnite: Battle Royale. Dit voegt weer van alles toe. Daarover kun je meer lezen in deze Nachtwacht. Sinds dit seizoen is het bouwen ook makkelijker geworden dankzij ‘Turbo Building’.

Fortnite: Battle Royale is nu gratis te spelen op PC, PS4 en Xbox One.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord