Filmen van Guardians of the Galaxy 3 start wellicht in 2020 

Filmen van Guardians of the Galaxy 3 start wellicht in 2020 2019-05-01T10:50:51
Volgens een artikel van The Hollywood Reporter beginnen de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 al in 2020. Ook lijkt het er op dat alle sterren uit de eerdere films terug zullen keren in dit derde deel.

Er is goed nieuws voor Guardians of the Galaxy-fans! Het lijkt er namelijk op dat het filmen van Guardians of the Galaxy Vol. 3 sneller begint dan we dachten. Volgens een artikel van The Hollywood Reporter gaan de opnames al in 2020 van start. Ook staat er in het artikel dat we alle grote sterren van de eerdere films gewoon weer terug kunnen verwachten in het nieuwste deel van de serie. Let wel op, de link bevat spoilers voor Avengers: Endgame, dus doorklikken op eigen risico!

De derde film over de Guardians of the Galaxy was al controversieel voordat de eerste beelden geschoten zijn. Dit natuurlijk omdat Disney regisseur James Gunn, volgens velen de mastermind achter Guardians of the Galaxy, op straat zette. Voordat Gunn ontslagen werd stond de film gepland voor mei 2020, wat natuurlijk niet ging lukken toen de film ineens geen regisseur meer had. Ook al werd Gunn na een korte tijd gewoon weer aangenomen, velen zagen de opnames van deel drie niet starten voor het uitkomen van The Suicide Squad, een andere superheldenfilm (maar van DC) waar de regisseur aan werkt. Nu blijkt er wat geschoven te zijn en begint het filmen van Guardians of the Galaxy Vol. 3 al komend jaar! We hoeven dus toch minder lang te wachten dan dat we dachten.

Lees hier hoe het nu zit met James Gunns Suicide Squad. Een ander interessant project van James Gunn is de film Brightburn, een soort van 'Superman gone wrong'-verhaal. Check hier de pittig creepy trailer!

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord