Far Cry 5-spelers zijn keihard op zoek naar de mythische Bigfoot 

Far Cry 5-spelers zijn keihard op zoek naar de mythische Bigfoot 2018-04-03T14:13:35
Far Cry 5-spelers hebben hun eigen missie gecreëerd. Waarom zou je achter Joseph Seed aangaan, als je ook op jacht kan naar Bigfoot!

Ergens in Hope County is een klein huisje te vinden waar ene Dansky in woont. Je vindt dit huisje wanneer je bezig bent met een van de Prepper Missions. Niet dat de beste man thuis is, hij is hard op zoek naar Bigfoot. In zijn huis is een kaart te vinden met allemaal krantartikelen eromheen over het mythische wezen. Het is duidelijk dat deze Dansky enigszins geobsedeerd is met het pluizige beestje. Maar, al zijn harde werk lijkt eindelijk zijn vruchten af te werpen, want hij denkt te weten waar Bigfoot uithangt.

Als je een blaadje buiten Dansky’s huis leest, start je de ‘Gone Squatchin’-missie. Deze leidt je naar de plek waar Dansky naartoe is gegaan om Bigfoot eindelijk te confronteren. Als je hier eenmaal aankomt, vind je echter niks meer dan een paar botten, een dooie wolf en een lijk, wat hoogstwaarschijnlijk Dansky zelf is. Rondom het skelet liggen allemaal frisdrankjes en wat hondenvoer. Het is niet duidelijk hoe Dansky aan zijn einde is gekomen.

Far Cry 5

De side-quest houdt op als je teruggaat naar Danksy z’n hut waar je z’n stash vindt, maar dat betekent niet dat Far Cry 5-spelers de zoektocht naar de sasquatch hebben opgegeven. Op Reddit is nu een grote zoektocht gestart om Bigfoot te vinden (en te straffen voor zijn gruwelijke daden?). Niet dat we met zekerheid kunnen zeggen dat hij daadwerkelijk in de game zit. Al hebben Dansky en daarmee natuurlijk ook Ubisoft een boel hints in de game gegooid om te impliceren dat dit zeker het geval is. Zo is er een poster met een wazige foto, zijn er vreemde voetsporen om te ontdekken en Dansky heeft nog meer documenten achtergelaten over zijn onderzoek.

Far Cry 5

Het is natuurlijk ook mogelijk dat Bigfoot nu nog niet in Far Cry 5 zit, maar dat hij later nog wordt toegevoegd met een update. Het kan echter ook gewoon een gevalletje zijn van een trolactie, net zoals The Pendant in Dark Souls. En laten we ook de zoektocht naar aliens niet vergeten in GTA V, daar zijn ook heel veel manuren verloren gegaan.

Far Cry 5 is nu te spelen op PS4, Xbox One en PC. Dennis, Martin en Tjeerd zijn samen naar Hope County gereisd om Joseph Seed tegen te houden en vertellen hier alles over in hun gezamenlijke review. Wouter ging vorige week ook live aan de slag en sloot hiermee zijn epische Road to Far Cry 5 mooi af. Check het allemaal mensen, het is gratisch.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord