Far Cry 4 sidequests spelen zich af buiten Kyrat 

Far Cry 4 sidequests spelen zich af buiten Kyrat 2014-08-11T14:14:29
Terwijl ze in Montreal druk bezig zijn aan de main quests en de wereld waar deze zich afspelen, Kyrat, zijn twee andere studios bezig met het maken van side-quests. Deze side-quests spelen zich elders in het land (of ter wereld) af.

Bij Ubisoft Montreal zijn ze druk bezig aan Far Cry 4, zo druk, dat nog twee andere studios van Ubisoft hen te hulp schoten. In Montreal houden ze zich bezig met de kern van het spel, Kyrat en de main quest. Omdat een deel van de side-quests zich niet zullen afspelen in de game wereld (Kyrat dus), moet die wereld ook gemaakt worden, en dat wordt gedaan door Ubisoft Toronto en Ubisoft Shanghai.

"Ubisoft Toronto is working on a series of missions set in an all new environment outside of the game world, and so is Ubisoft Shanghai. We'll be showing their work off shortly, so stay tuned."

Binnenkort horen, en zien, we dus meer over de wereld buiten de 'game wereld'. Het is nog onbekend hoe ver weg dit van Kyrat is. Misschien zit je in hetzelfde land, of misschien zit je wel in hartje Amsterdam!

Oh ja, in het interview met Red Bull (niet het drankje), vertelde creative director Alex Hutchingson, ook een kleine spoiler over de antagonist, Pagan Min. Hij is anders dan de vorige antagonisten, omdat er geen emotie zit in de standaard verhaallijn waarin de vijand je bedreigt en jij hem uiteindelijk verslaat. Pagan Min wil vrienden met je worden, maar waarom, dat vind je natuurlijk zelf in het spel uit.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord