Far Cry 4, Beyond Good and Evil 2 en meer overwogen door Ubisoft 

Far Cry 4, Beyond Good and Evil 2 en meer overwogen door Ubisoft 2013-06-20T12:41:31
Ubisoft heeft ondertussen meer dan één memorabele franchise. We noemen een Far Cry, Beyond Good and Evil en Prince of Persia. Nu wordt er bij Ubi gewerkt aan deze games of in ieder geval overwogen om er aan te gaan werken.

Alain Corre, hoofd van de Europese tak van Ubisoft, heeft bevestigd dat ze eraan denken om de Far Cry, Beyond Good en Evil en Prince of Persia franchises nieuw leven in te blazen. Dat Far Cry een vervolg zou krijgen, lijkt ons logisch vanwege de successen behaald door het derde deel, en dat Beyond Good and Evil in de maak is, weten we ook al vijf jaar… Anyway, Ubi heeft nog niks aangekondigd over deze titels, op een misplaatste tease na dan, maar ze zijn er wel mee bezig:

We haven’t announced anything yet. We’re thinking of the future of this brand. We don’t know yet when it will emerge. Again, it’s cooking. Something is cooking.

Het is allemaal behoorlijk vaag, maar het is goed om te horen dat ze in ieder geval iets doen aan deze geliefde franchises. Al zijn de verwachtingen voor Beyond Good and Evil ondertussen zo hoog, dat de game haast wel tegen moet vallen. Corre laat wel weten dat er aan gewerkt wordt, maar het duurt bij sommige games nou eenmaal langer, omdat de kwaliteit van games tegenwoordig zo onnoemelijk hoog is. Ook is Ubi met nogal wat bezig zoals we tijdens de E3 zagen, en zelfs een bedrijf dat praktisch alleen maar piekt, kan geen twaalf games tegelijk laten ontwikkelen.

Beyond Good and Evil 2

Ach ja, al krijgen we de komende tijd maar een van de drie highly anticipated games, dan nog zullen we applaudisseren tot onze handen vol blaren zitten. Als het Beyond Good and Evil wordt, gebruiken we zelfs geen blarenpleisters.

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord