Far Cry 4 aangekondigd; release 20 november 

Far Cry 4 aangekondigd; release 20 november 2014-05-16T09:16:05
Far Cry is een first-person shooter waarin de omgevingen altijd de show weten te stelen. Zo heeft de serie ons al eens een tropisch eiland en Afrika laten bezoeken. Far Cry 4 is aangekondigd en zet ons in het vliegtuig naar de Himalaya's. Instappen kan vanaf 20 november.

Far Cry 4 is aangekondigd door Ubisoft. Er waren al geruchten over de game, maar nu is deze officieel aangekondigd. Veel informatie over de game is er nog niet. Wel weten we dat Far Cry 4 ons meeneemt naar de Himalaya's. De locatie heet Kyrat en wordt bestuurd door iemand die zichzelf tot koning heeft gekroond. Of we ook op olifanten kunnen rijden zoals een eerder gerucht ons deed geloven, is nog onduidelijk. Ubisoft zal op de E3 meer informatie geven over de game.

Far Cry 4

Far Cry 4 is een open wereld first-person shooter met verscheidene soorten wapens, dieren en voertuigen. Het spel komt nog dit jaar uit, en wel op 20 november. De game is aangekondigd voor de PS4, PS3, PC, Xbox 360 en Xbox One. 

Far Cry 4

 

REACTIES (170) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord