Fans kraken code en ontdekken hints Call of Duty: WW2 Zombie mode 

Fans kraken code en ontdekken hints Call of Duty: WW2 Zombie mode 2017-05-01T10:06:03
Via een afbeelding was al bekend gemaakt dat we ook in Call of Duty: WW2 hordes aan Nazi-zombies gaan neerknallen, maar Activision had daarnaast een teaser geplaatst voor de echte fans om op te lossen. Dit is uiteraard na niet al te lange tijd gelukt.

Call of Duty-fanaten hebben de teaser die Activision had geplaatst opgelost. Kort na de onthulling van Call of Duty: WW2 bevestigde de uitgever het bestaan van een Zombie mode en verscheen er ook een interactieve website waar een code ingevuld moest worden. Het heeft een paar dagen geduurd, maar deze code is gekraakt. 

CoD: WW2

In de bovenstaande afbeelding, die gebruikt was om de Zombie mode mee aan te kondigen, waren onder een bepaald licht de letters 'IUFDJ BHLOP JMUBA' op de helm van het ondode fotomodel te zien. Je hoeft geen supergenie te zijn om te bedenken dat dit wellicht de code is die op de website ingevoerd moest worden en dit bleek uiteindelijk ook het geval. Iedereen die de code invoert krijgt de woorden 'A New Horror Rises' en twee mystieuze afbeeldingen te zien.

De linker afbeelding heeft te maken met 'Operation Barbarossa', waarbij de Nazi's de Soviet Unie binnenvielen. De rechter afbeelding is een schilderij van Raphael genaamd 'Portret of a Young Man', wat een van de vele verloren kunstwerken van de Tweede Wereldoorlog is. Daarnaast waren de coördinaten van het Franse plaatsje Duinkerke op de typemachine van de interactieve website gevonden. Deze hints kunnen duiden op een mogelijke locaties van een aantal van de maps.

SPOOKY

Het is nog onbekend of dit de laatste teasers zijn of dat er nog meer volgen. Er zijn afgelopen weekend wel wat meer details over Call of Duty: WW2 bekendgemaakt. Het spel lanceert op 3 november op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord