Ex-teamleider World of Warcraft sprak met Blizzard CEO over legacy servers 

Ex-teamleider World of Warcraft sprak met Blizzard CEO over legacy servers 2016-06-09T14:39:50
Mark Kern, ex-teamleider van World of Warcraft, is naar Blizzard gegaan om met CEO Mike Morhaime te spreken over vanilla World of Warcraft-servers. Hij had dit beloofd als er 200.000 handtekeningen zouden komen bij de petitie voor legacy servers.

Op Twitter heeft Mark Kern laten weten dat hij met Mike Morhaime heeft gesproken over legacy servers in World of Warcraft. Kern had beloofd naar Blizzard te gaan, als de petitie voor World of Warcraft-legacy servers (servers met old skool WoW) 200.000 handtekeningen zou verzamelen, wat dus ook gelukt was. Het verhaal van hem staat hieronder. 

Behalve Kern is er ook een team van het offline gehaalde fanserver Nostalrius naar Blizzard geweest. Zij hebben een presentatie gehouden over legacy servers, waarin zij onder andere aan willen tonen dat veel gamers dit willen. 

Wat beide partijen positief opviel, was de toewijding van Blizzard. Blizzard wist al van alle zaken af wat gamers willen, omdat de ontwikkelaar zelf veel tijd in de zaak steekt. Volgens zowel Nostalrius als Mark Kern staat Blizzard positief tegen legacy servers en hebben ze ook al de code, maar is het een stuk meer moeite dan het lijkt. Blizzard wil een perfect product afleveren en dat gaat verder dan zomaar even een server online zetten. 

Blizzard gaat nu verder kijken en nadenken wat het bedrijf gaat doen. Daarnaast blijven ze naar de gamers luisteren, zo vertelde Mark Kern. Mochten de servers er daadwerkelijk komen, dan lijkt het waarschijnlijk dat Blizzard minimaal wacht tot Blizzcon in november. Alle info over de meeting van Mike Kern kan je hier checken, Nostalrius' ervaring is hier terug te lezen.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord