Europese Fire Emblem-spelers mogen kameraden niet aaien 

Europese Fire Emblem-spelers mogen kameraden niet aaien 2016-02-05T11:45:29
Een van de features in de Japanse versie van Fire Emblem Fates is dat je je teamgenoten kan aaien. Dit geeft je kameraad bepaalde bonussen. In de Europese en Amerikaanse versie is deze functie er deels uitgehaald.

In Fire Emblem Fates kan je naar de plek gaan waar je teamgenoten wonen, vanaf daar kan je kiezen om met een van je kameraden te chillen. Als je iemand hebt gekozen kom je in een soort cutscene waar je degene kan aaien. Dit aaien geeft bepaalde bonussen bij je teamgenoot. In de Europese en Amerikaanse versie van de game is dit een beetje veranderd. Je kan nog steeds op het gezicht van je teamgenoot drukken, maar je ziet niet dat je diegene aan het aaien bent. De bonussen blijven overigens gewoon hetzelfde als in de Japanse versie.

Dit is niet de enige verandering aan de Westerse versie van de game. Een minigame die impliceert dat je een personage drogeert is eerder ook al uit de versie van Amerika en Europese versie gehaald. Fire Emblem Fates komt in 2016 uit voor 3DS en 2DS. De game komt bij launch in twee delen, Fire Emblem Fates: Conquest en Fire Emblem Fates: Birthright. Beide spellen laten een kant van de oorlog, waar het in de spellen om draait, zien. Later komt ook een derde deel uit; Fire Emblem: Revelation. Dit laatste deel draait om de geheimen in de andere twee games. De game komt 19 februari in Amerika uit, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord