Eivor is altijd de 'echte' Eivor in Assassin’s Creed Valhalla 

Eivor is altijd de 'echte' Eivor in Assassin’s Creed Valhalla 2020-05-26T11:32:53
Wat een vaag gedoe in die titel? Maar het komt op het volgende neer: Het maakt niet uit of je nu een vrouw of een man kiest aan het begin, de Eivor die jij kiest is de juiste Eivor in Assassin’s Creed Valhalla.

Via het Assassin’s Creed-twitteraccount gaf Darby McDevitt, Narrative Director van de nieuwe AC-game, antwoord op vragen van fans. In zijn antwoord legt McDevitt meer uit over hoe zijn team het hoofdpersonage heeft aangepakt. 

De Eivor die jij speelt is de ‘echte’ Eivor. “We willen dat ons personage, Eivor, zich in een samenhangende omgeving bevindt en een eigen personaliteit heeft”, zegt McDevitt. De Narrative Director legt uit dat het niet uitmaakt of je een man of een vrouw kiest, jouw personage is canon in de wereld van Assassin's Creed. Dat was in AC Odyssey wel anders. Daarin had je de keuze tussen een broer of zus. Kassandra was canon als hoofdpersonage en Alexios canon als Deimos. In het spel kon je echter kiezen om als Alexios te spelen, dit gaf aan het einde van het spel het gevoel dat je niet met het 'juiste' personage had gespeeld. In Valhalla zal dat probleem er niet meer zijn omdat zowel de mannelijke als vrouwelijke Eivor canon zijn.

valhalla

Net als in Odyssey krijg je dialoogopties en kun je kiezen hoe je wilt reageren, toch zullen volgens McDevitt alle keuzes passen bij Eivor. “Als iemand tegen jou aan het liegen is, kan jouw personage kiezen om ze op de leugen te betrappen of daar even mee te wachten om te zien of jouw personage meer informatie kan verzamelen of waar die leugen eigenlijk heen gaat,” legt McDevitt uit, “Op deze manier heb je aan het einde van de game altijd het gevoel dat jouw Eivor, Eivor was, ondanks de keuzes die je hebt gemaakt”.

Wist je trouwens dat je in de volgende Assassin's Creed kan vechten door middel van Rapbattles? Check voor uitleg even dit bericht.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord