Eidos heeft vertrouwen in Thief 

Eidos heeft vertrouwen in Thief 2013-10-11T13:40:20
De reboot van Thief heeft niet iedereen blij gemaakt. Veel fans zijn bang dat de franchise zijn roots verliest of hebben simpelweg niks met de nieuwe Garret. Eidos toont echter vertrouwen te hebben in de nieuwe Thief.

Thief is toch wel één van de bekendere franchises die de gamewereld de afgelopen decennia heeft gekend. Toen de reboot werd aangekondigd waren de reacties dan ook vol van vreugde, maar al snel kwamen hier bedenkingen bij. Het is voor sommigen  beangstigend dat iets wat zij dierbaar houden wel eens anders uit zou kunnen pakken dan ze willen. Eidos is echter niet bang de fans teleur te stellen.

Thief

In een interview gaf Joe Khoury, producer bij Eidos Montreal, aan dat het verzet van de fans wel tot een halt zal komen tijdens de lancering van Thief. Volgens Khoury is de angst namelijk ongegrond, aangezien er nog maar heel weinig van de game bekend is gemaakt:

“I think there are a lot of optimistically curious people just as there are some fans who don’t know the full extent of what we’re doing, so for sure they’re basing their impressions on the little information that they have, and that’s concerning for them”

Thief

Volgens Khoury zit het dus wel snor met de nieuwe Thief. Onze Jan gaf in zijn preview aan dat hij de nieuwe Thief behoorlijk ziet zitten, en dat de setting en sfeer ook weer zo onwennig als vanouds zijn. Neem daarbij in acht dat Eidos ook achter de briljante reboot van Deus Ex zit, en het kan dus zomaar het pareltje worden wat de franchise van Thief verdient.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord