Een trein als rechterhand in Fallout 3 

Een trein als rechterhand in Fallout 3 2015-07-22T18:18:06
Blijkbaar is de Presidential Metro-trein die je neemt in Fallout 3 geen trein, maar letterlijk je eigen rechterhand! PC Gamer dook de editor van de game in en kwam erachter dat jouw character eigenlijk onderdeel van de trein is. Eh, wut?

Fallout 3 editor laat trein als hand zien

Eerder meldde een oplettende 4chan-gebruiker dat de trein in Broken Steel eigenlijk een erg snelle NPC is met een trein als hoofd. Het blijkt echter nog iets gekker te zijn, want zodra je in de trein stapt word je er onderdeel van. Het bestand ‘DLC03MetroCarArmor’ is dus niet de meest onhandige hoed ooit, maar vervangt een stuk van de arm. Zodra de character instapt wordt een animatie getriggerd die een hilarisch gifje oplevert.

Het is een handig trucje van Bethesda dat bergen aan werk wegnam voor de developers. De trein is te vinden tijdens een quest van Broken Steel waarin je de Presidential Metro-trein moet repareren en er een stukje in moet rijden. Wastelanders blijken dus uiterst goed in staat te zijn om kilo’s zwaar metaal te laten voortbewegen. De NS kan er in ieder geval nog een puntje aan zuigen…

Als bovenstaande je mind boggelt, bekijk het GIFje in kwestie dan maar eens.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord