E3 roddel: massa’s uitgelekte Zelda info 

E3 roddel: massa’s uitgelekte Zelda info 2012-09-17T13:06:23
Heb ik te vroeg gesproken? Is Nintendo toch niet in staat om de langverwachte info over de nieuwe Legend of Zelda tot het allerlaatste moment geheim te houden? De site Zelda Informer claimt namelijk de eerste onthullende details over Link’s aankomende Wii avontuur in het bezit te hebben. Het zal toch niet waar zijn? Is er dan niets meer heilig!  
Ik heb helemaal geen zin in het schrijven van deze Power-Up. De onthulling van de nieuwe Zelda moest de grote verrassing van de E3 worden! Dat wil ik hier dus niet voortijdig gaan verklappen, dan is de lol er meteen af! Maar goed, mijn plicht als PU.nl redacteur roept en dus doe ik maar net of de onderstaande roddels totale bullshit zijn in de hoop dat ik morgen tijdens de Nintendo presentatie alsnog totaal overrompeld wordt door een enorme surprise.

Dat gezegd hebbende moet ik er wel effe bij melden dat ze er bij Zelda Informer 99.99% zeker van zijn dat de info volledig betrouwbaar is. De details zouden afkomstig zijn van een Duitse vertaler uit Kyoto die iets te maken zou hebben met de E3 speech van Zelda director Eiji Aonuma. Nou ja, vaag verhaal verder, laten we gewoon met frisse tegenzin die geruchtmakende info eens bekijken.

De game zal simpelweg The Legend of Zelda heten en speelt zich enkele honderden jaren voor Ocarina of Time af. Het is dus een prequel op Ocarina of Time, dat op zijn beurt weer een prequel was van de originele Legend of Zelda voor de NES, dat al eerder een prequel had ontvangen in de vorm van A Link to the Past. The Legend of Zelda (de Wii-versie) zou dus het allereerste deel uit de serie moeten zijn. Of gaat die eer toch naar The Minish Cap, dat zich ook al voor Ocarina of Time afspeelde? Euh…laten we het er maar op houden dat de Zelda tijdslijn inmiddels zo’n immense clusterfuck is dat zelfs Nintendo er geen touw meer aan vast kan knopen.

Anders nog iets?
  • Het verhaal van The Legend of Zelda moet meer duidelijkheid brengen in het ontstaan van het legendarische Master Sword.
  • Een feeëriek meisje genaamd Zordiana (bovenstaande chick wellicht?) zal een belangrijke rol in de game spelen.
  • De Hookshot keert terug als een motion controlled wapen dat nog het meest doet denken aan de Grappling Hook uit Wind Waker.
  • In sommige gevallen moet je met je zwaard symbolen op deuren tekenen om ze te openen.
  • De controls voor Link’s pijl en boog zijn vrijwel identiek aan die van het boogschieten uit Wii Sports Resort.
  • Er zijn twee moeilijkheidsgraden: een Normal mode met Super Guide functie en een Hero mode met moeilijkere vijanden voor de echte veteranen.
  •  Tijdens Nintendo's persconferentie zal er een soort Ice Dungeon worden getoond, waarvan het nog maar de vraag is of het wel om een Dungeon gaat: “When entering a Dungeon, you will not notice you are in one. It will be a smooth gradation. There will be Dungeons with no Bosses and Bosses with no Dungeon.”

En nu maar afwachten of deze knakkers gelijk krijgen…

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord